Снимка: Комсомолская правда  В Краснодар бившият капитан на специалните части

...
Снимка: Комсомолская правда  В Краснодар бившият капитан на специалните части
Коментари Харесай

Радикална промяна: Командир на специалните части стана маникюрист! В дипломата му пише...

Снимка: Комсомолская истина  

В Краснодар някогашният капитан на специфичните елементи Дмитрий Братчиков стана занаятчия на маникюр. Той описа пред Комсомолская правда за радикалната смяна в професията си.

Според мъжа татко му желал да бъде водач, само че не съумял да реализира задачата си. В резултат на това цялото детство на Дмитрий минало измежду истории за неосъществената фантазия на татко му. Братчиков приключва военното учебно заведение в Новосибирск и отпътува да служи в Чечня, написа Life.ru.

След войната Дмитрий се трансферира в Краснодарския край, където командва група за специфични елементи. През 2010 година взема решение да напусне военната специалност и стартира да се занимава с маркетинг. Но в последна сметка се озовал в напълно друга материя.

„ Исках да преодолея гордостта си и да опитам какво вършат дамите. На външен тип всичко изглеждаше толкоз просто, само че желая да кажа, че работата на маникюрист е адска работа. Разбира се, несравнимо с работата в мината. Но въпреки всичко се нуждаете от доста сили - пробвайте се да седите с часове и да порите над педикюр! Особено, когато рисувате върху ноктите. ”, споделя Дмитрий.

В курсовете за образование той е бил единственият мъж и заради редкия случай в дипломата на Дмитрий неправилно е записано „ маникюрист и педикюрист от второкласен “. 

Отначало, клиентите внимавали с новия занаятчия, само че откакто спечелил доверието им, те препълват салона.

Превод: „ Петел ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: